Yangiliklar

So‘ngi yangiliklar

янв.21
Tumandagi ijtimoiy soxa obyektlaridagi qurilish-ta’mirlash ishlari deputatlar nazoratida
янв.21
Deputatlar tuman dehqon bozorida navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar
янв.21
O‘rganish ishlari olib borildi
янв.21
Kichik sanoat zonalarda o‘rganish ishlari olib borildi
янв.21
Quva tumani ijtimoiy soha ob’yektlarida olib borilayotgan qurilish-ta’mirlash ishlari deputatlar nazoratida
янв.21
“Tashabbusli budjet” loyihalari ob’ektlari deputatlar nazoratida
янв.21
Ijtimoiy soha ob’ektlaridagi qurilish-ta’mirlash ishlari deputatlar nazoratida
янв.21
Deputatlar tomonidan tumandagi ijtimoy soha ob’ektlarida issiqlik tizimini ishlash holati o‘rganilmoqda.
янв.21
Deputatlar tuman dehqon bozorida o‘rganish ishlarini olib bordilar.
янв.21
Davlat bayrog‘i qabul qilingan kun.
Deputatlar tuman dehqon bozorida navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar

 Deputatlar tuman dehqon bozorida navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar. 

  Xalq deputatlari tuman Kengashi deputalari tuman dehqon
bozorida oziq-ovqat tovarlari, poliz va sabzavot mahsulotlarining sotuvdagi narxi
va saqlanishi bo‘yicha navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar.
 

  

O‘rganishlar natijasiga ko‘ra, bozor qoshida tashkil etilgan
savdo yarmarkasida xususan,
“Farg‘ona” markasidagi
paxta yog‘ining 1 litri 12 000 so‘mdan, shakarning 1 kilogrammi 13000 so‘mdan, parranda
(tovuq) tuxumining donasi 700-1000 so‘mdan, kartoshkaning 1 kilogrammi 5000 so‘mdan
savdoga chiqarilganligi, bozordagi tijorat do‘konlari va savdo rastalarida paxta
yog‘ining 1 litri 13 000 so‘mdan, shakarning 1 kilogrammi 14 000 so‘mdan, kartoshkaning
1 kilogrammi
8000 so‘mdan 10000 so‘mgacha,
piyoz mahsulotning 1 kilogrammi 2000-3000 so‘mdan sotilayotganligi, dehqon bozori
qoshida tashkil etilgan savdo shaxobchasida 1 kg mol go‘shtining eng past narxi
70.000 so‘mdan, eng yuqori narxi esa 85 ming so‘mdan
sotilayotganligi aniqlangan. 

  O‘rganishlar davomida aniqlangan kamchiliklar yuzasidan
deputatlar bozor rahbariyatiga kamchiliklarni bartaraf etish bo‘yicha tavsiyalar
berdilar.
  

Slide 1 of 6