Новости

Последние новости

янв.21
Karkidondagi ekoturizm loyihasi – deputatlar e’tiborida
янв.21
Deputatlar agrosanoat kompleksi vakillari bilan ochiq muloqot o‘tkazdilar
янв.21
Deputatlar arxeologlar faoliyati bilan tanishdilar
янв.21
Deputatlar tomonidan Quva tumanidagi Bo‘ston ko‘chasida amalga oshirilayotgan bunyodkorlik ishlari o‘rganildi
янв.21
Deputatlar dehqon bozoridagi narx-navolar holatini o‘rgandilar
янв.21
Deputatlar g‘alla yetishtirish holati bilan yaqindan tanishdilar
янв.21
Deputatlari saylovchilar bilan navbatdagi qabullarini o‘tkazdilar
янв.21
Deputatlar tuman tibbiyot muassasalarida olib borilayotgan ishlarni o‘rgandilar
янв.21
Deputatlar tomonidan gulchilikni rivojlantirish bo‘yicha joylarda o‘rganish ishlari olib borildi.
янв.21
Deputatlar so‘nggi qo‘ng‘iroq tadbirlarida ishtirok etdilar
Deputatlar tuman dehqon bozorida navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar

 Deputatlar tuman dehqon bozorida navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar. 

  Xalq deputatlari tuman Kengashi deputalari tuman dehqon
bozorida oziq-ovqat tovarlari, poliz va sabzavot mahsulotlarining sotuvdagi narxi
va saqlanishi bo‘yicha navbatdagi o‘rganish ishlarini olib bordilar.
 

  

O‘rganishlar natijasiga ko‘ra, bozor qoshida tashkil etilgan
savdo yarmarkasida xususan,
“Farg‘ona” markasidagi
paxta yog‘ining 1 litri 12 000 so‘mdan, shakarning 1 kilogrammi 13000 so‘mdan, parranda
(tovuq) tuxumining donasi 700-1000 so‘mdan, kartoshkaning 1 kilogrammi 5000 so‘mdan
savdoga chiqarilganligi, bozordagi tijorat do‘konlari va savdo rastalarida paxta
yog‘ining 1 litri 13 000 so‘mdan, shakarning 1 kilogrammi 14 000 so‘mdan, kartoshkaning
1 kilogrammi
8000 so‘mdan 10000 so‘mgacha,
piyoz mahsulotning 1 kilogrammi 2000-3000 so‘mdan sotilayotganligi, dehqon bozori
qoshida tashkil etilgan savdo shaxobchasida 1 kg mol go‘shtining eng past narxi
70.000 so‘mdan, eng yuqori narxi esa 85 ming so‘mdan
sotilayotganligi aniqlangan. 

  O‘rganishlar davomida aniqlangan kamchiliklar yuzasidan
deputatlar bozor rahbariyatiga kamchiliklarni bartaraf etish bo‘yicha tavsiyalar
berdilar.
  

Slide 1 of 6